You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

ölçünlü bir acil çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri gibi faktörler pahaı etkiler.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı adına bina kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran yürekbinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna bentlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı in sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha koca mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Binanın muhtevainden aşağıya haklı nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak mukabillaşılan yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdivenleridir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan atmosfer rahatışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page